Mesire Yerleri

TİRE DEĞİRMEN RESTORAN -2 – TİRE / İZMİR

Tire Değirmen Restaurant, İzmir’in tarih ve kültür zenginliğiyle dillere destan şirin ilçesi Tire’nin Akçaşehir Köyün’deki, tertemiz dağ havasının, yeşilin binbir tonuyla kucaklaştığı bir coğrafyada sevdiklerinizle birlikte sizleri bekliyor.
Mehmet Ali ve Cengiz Adıbelli tarafından işletilen Tire Değirmen Restaurant, yaklaşık 3.500 m2 arazi üzerinde doğa ile iç içe açık alanı ve otantik kapalı restoranıyla siz değerli müşterilerine sıcak ve samimi bir ortamla karşılıyor.
Son derece modern ve hijyenik mutfağının, müşteri denetimine her zaman açık tutulduğu Tire Değirmen Restaurant, yöresel lezzetleri, zengin ot, et, balık, kahvaltı ve meze sunumları, alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleriyle sizlere unutamayacağınız damak tatları hazırlıyor.
Gruplara yönelik hazırlanmış alternatifli menü seçenekleri ile özel geceler, yemekli toplantılar ve her türlü organizasyon için uygun yazlık ve kışlık alanlara ve imkana sahip olan Tire Değirmen Restaurant, deneyimli, özverili ve güler yüzlü personeliyle bu yöndeki tüm ihtiyaçlarınızı profesyonelce karşılamaya her zaman hazır. Tesisimiz içerisinde yer alan Bungalov evlerde konaklamak isteyen müşterilerimize farklı ve nezih bir dinlenme imkanı sunuluyor.
ULAŞIM: Tire Değirmen Restaurant, İzmir’in Tire ilçesinin 10 km batısında yer alan Akçaşehir köyünde yer almaktadır.
İzmir veya Aydın konumundan ulaşım için, İzmir-Aydın otoyolu üzerindeki Belevi kavşağından Selçuk-Tire yolu istikametinde ilerleyerek, yol üzerinde Akçaşehir köyü yönüne doğru sağ dönmeniz yeterli olacaktır. İzmir-Tire yolunu kullanmanız halinde ise, İzmir –Gaziemir – Torbalı istikametinde ilerledikten sonra Tire istikametine dönerek önce Tire’ye ulaşmanız, ardından Tire girişindeki Selçuk yolu yönünde sağa dönerek Tire – Selçuk yolu üzerindeki Akçaşehir köy yolu yönünde sola dönmeniz gerekir.
KAYNAK: TİRE DEĞİRMEN RESTORAN WEB