Mesire Yerleri

KAHVEDERE YAYLASI MESİRE YERİ – KARACASU – AYDIN

Aydın Karacasu ilçe merkezine 34 km. uzaklıkta olan Kahvedere yaylası yüksek bir noktada serin bir mesire yeridir. Yazın en çok tercih edilen yerlerin başında gelmektedir. Aydın iline göre 7-8 derece daha serin bir yerdir.
Kahvedere yaylası serin, temiz ve bol oksijenli havasıyla Aydın ilinde çok ziyaretçi ağırlamaktadır. Karacasu ilçesinin yayla turizmi gelişiminde büyük öneme sahip olan Kahvedere yaylasında 500 civarında yayla evi bulunmaktadır. Bu yayla evleri günlük olarak kiralanabilmektedir.
Kahvedere yaylasında iki adet çay bahçesi bulunmaktadır. Çay bahçesine arabanızla rahatlıkla gidilebilir. Güzel bir ortamda çay içmenin keyfine varılmak için gidilir bir yerdir.
Yaylada bir çok spor aktivitesi yapılabiliyor. Her türlü spor aletinin bulunduğu parkta en güzel yürüyüş parkuru da buradadır. Yayladan başlayan yürüyüş yolu orman arasında toprak yoldan orman içinde bulunan Gölet’e kadar uzanan keyifli bir yolculuğu vardır.