Mesire Yerleri

DEĞİRMEN ŞELALE RESTORAN 1 – AKÇAŞEHİR- TİRE / İZMİR

İzmir’in güzel ilçesi Yeşil Tire’ye bağlı Akçaşehir Köyü’nde gizli bir cennet bahçesi. Değirmen Şelale Restaurant.
Değirmenci dedelerinden kalma ve değirmenlerin kurulu olduğu toplam 20 dönümlük arazi, yaklaşık 500 yıllık bir ceviz bahçesidir. Bu bahçede 5. 6. Kuşak olan Mehmet, Celal ve Muzaffer Adıbelli kardeşler, 1998 yılında burayı bir restorana çevirerek hizmet vermeye başladılar.
Değirmen Şelale Restaurant açık alanda 1000 kişi kapalı alanda ise 400 kişi kapasiteye sahiptir.
Restaurantın menüsünü oluşturan birbirinden özel lezzetlerin her birini kendi bahçesinde yetiştirdiğimiz tamamen organik ürünlerden oluşmaktadır. Organik beslenmeye verdiği önemi menülerimize de yansıttığımız için Tire’de sağlıklı yaşamın sırrını bulabileceğiniz mekanlardan biri Değirmen Şelale Restaurant.
Tire’ye sadece 11 kilometre uzaklıkta olan restoran yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasındadır. Gruplar için hazırlanan alternatifli menüler ile özel günlerinizde ve davetlerinizde, hizmet vermektedirler.
KAYNAK : DEĞİRMEN ŞELALE RESTORAN WEB SİTESİ
İLETİŞİM : Akçaşehir Köyü – Tire | İZMİR