LOLCKENHAUS’TAN – EİBİSWALD’A RESİMLER – AVUSTURYA

EİBİSWALD – AVUSTURYA

Eibiswald, Avusturya’nın Styria eyaletinin Deutschlandsberg ilçesinde bir belediyedir. Lüks otellerden küçük pansiyonlara kadar Eibiswald şehrinde Agoda.com garantisiyle en düşük fiyatlarla odanızı ayırtabilirsiniz. Tüm şehre yayılmış 3 otelle size uyan oteli kesinlikle bulacaksınız. Her biri kendine özgü atmosferleriyle şehirde birçok yer keşfedilmeyi bekliyor. Eibiswald şehri, tarihini, bulunduğumuz zaman dilimini ve aynı zamanda da geleceğini tanıtmak için birçok ilgi odağı olabilecek yere sahip. Yapacak çok şeyiniz olacak. Hepsine yetişebilmek için bir hafta daha kalmak isteyebilirsini

KLOEPFER VE YEREL TARİH MÜZESİ

Kloepfermuseum olarak da adlandırılan Eibiswalder Heimatmuseum, 2 seviyede 1000’den fazla sergi sergiliyor. Orijinal yeniden inşa edilmiş “Rauchkuchl” ve “Auszugstüberl” evin favorileridir, ancak koleksiyonun odak noktası eski Koralpen camıdır. 16. yüzyıldan 1920’lere kadar varlığını sürdüren Koralpe’nin etrafındaki kulübelerdeki cam ustaları, bugün bizi hala hayrete düşüren iş parçalarını bıraktılar: coblue kadehler, kesilmiş Ferdinandsthal düğün şişeleri, altın yakut şişeler ve aynı zamanda günlük kullanım için tasarlanmış basit öğeler.

Temel duvarları barok olan ev, köyün başında yer alır ve Steiermarklı şair ve doktor Hans Kloepfer’in doğum yeridir. Koleksiyon, şiirsel eseri ve bir folklorcu ve yerel tarih araştırmacısı olarak yaptığı çalışmalar hakkında gerçekçi ve bilgili bilgiler sağlar – ikincisi genellikle unutulur.

KAYNAK: VİKİPEDİ, ÖZGÜR ANSİKLOPEDİ

FOTOĞRAFLAR 2011 YILINDA ÇEKİLMİŞTİR.