YUNUS EMRE PARKI – KONYA EREĞLİ / KONYA

Ereğli şehir merkezinde yer alan Yunus Emre Parkı, konumu nedeniyle çok sakin olmasa da şehir merkezinde yeşil alan arayanlar için soluklanabilecek bir yerdir. Yunus Emre Meydanı’nın karşısında yer alan park, ilçede gezilebilecek yerlerdendir.

Yunus Emre Parkı yapıldığı günden bu güne kadar cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Ereğli’nin en büyük parkı olma özelliğini de koruyan Yunus Emre Parkı, günlük yüzlerce misafire ev sahipliği yapıyor.

Ereğli\’nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Yunus Emre Parkı, ailelerin dinlenme imkânı buldukları en güzel dinlence yeri. İçindeki havuzlar ve fıskiyeler çok güzel manzaralar oluştururken çocuklar için ayrılan oyun parkı, aileler için özel dinlenme bölümleriyle nefis bir ortama sahip. Geçen haftalarda Ereğli Belediyesi çocuk oyun parkına özürlü çocuklar için oyun gruplarını da ekledi.

KAYNAK: EREĞLİ BELEDİYESİ