ÖZEL ÖZGE FİNAL AKŞAM LİSESİ – BAYRAKLI / İZMİR

Okul ile ilgili tüm bilgiler Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinden alınmıştır. Sitemiz; Özel Özge Final Akşam Lisesi adres ve telefon bilgilerinin doğruluğunu garanti etmemektedir.

Özel Özge Final Akşam Lisesi İzmir Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özel Özge Final Akşam Lisesi öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özel Özge Final Akşam Lisesi resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özel Özge Final Akşam Lisesi SBS taban puanları, Özel Özge Final Akşam Lisesi öğrencilerinin ÖSS sınav başarıları, futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Özel Özge Final Akşam Lisesi öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile Özel Özge Final Akşam Lisesi yıllık okul ücreti ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer:İZMİR / BAYRAKLI