HERA HOTEL – BERGAMA / İZMİR

Bergama adı, antik dönemdeki Pergamon isminden gelmektedir. İlk çağda muhteşem abideleriyle büyük bir şehir ve aynı adı taşıyan krallığın merkezi olmasının yanı sıra, Ortaçağın önemli stratejik mevkii, Karesioğulları’nın ikinci başkenti ve son olarak Osmanlı İmparatorluğu’nun önemli merkezlerindendir.

UNESCO Dünya Mirası kentidir. İlkler kenti Bergama; Parşömenin anavatanı, eczacılığın babası Hekim Galenos’un kenti, 1937 yılından bu yana Türkiye’nin ilk yerel festivaline hiç ara vermeksizin ev sahipliği yapmış ve yapmaya da devam eden kent, İncil’de geçen Anadolu’daki yedi kiliseden birine sahip kent, dünyanın en dik tiyatrosuna sahip kent gibi pek çok nitelemeye sahiptir.

Hera Boutique Hotel Boutique Class, Bergama Akropol Ören Yeri’ne arabayla 5 dakikadan daha az bir mesafededir. Hera Boutique Hotel Boutique Class, İzmir Bergama Müze’sine kısa sürüş mesafesinde yer almaktadır.

Otel, uydu kanallı düz ekran televizyon, uydu televizyonu, iklim kontrolü gibi çeşitli olanaklara sahip 10 oda sunmaktadır. Banyo odalarında saç kurutma makinesi, banyo havluları, havlular gibi olanaklar vardır.

Asklepion Tapınağı’na 1,6 km uzaklıkta yer alır. Yürüme mesafesinde bulunan ilgi çekici yerler arasında Pergamon Antik Kenti ve Kızıl Avlu yer alır.

Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki Yenigün Kahvaltı Salonu restoranında Ortadoğu, Türk ve Yunan yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Bu otel, Akropolis Teleferik – Aşağı İstasyon teleferiğine 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. En yakın havaalanı olan Edremit/Körfez havaalanı tesise 105 km uzaklıktadır.

Adres: Talatpaşa Mah. Tabak Köprü Cad. No:21, Bergama 35700 Türkiye