KESKİNOĞLU KLASİK ARAÇ MÜZESİ 2 – RAVİKA KÖYÜ – AKHİSAR – MANİSA

‘Klasik Otomobillerle Geçmişe Yolculuk’

Çocuk denecek yaşlardan itibaren otomobil kullanmaya sevdalanan Fevzi Keskinoğlu’nun ciddi bir klasik otomobil koleksiyonu var. Üstelik 1960 model Cadillac’tan, 1939 model Chevrolet’e… Bu koleksiyonunu babası İsmail Keskinoğlu’nun anısına yaptırdığı Ravika Köyü’ndeki müzede sergiliyor.

Keskinoğlu, klasik araçlara olan ilgisinin nedenini de şöyle açıklıyor: “Ben klasik otomobillerle eskiye olan özlemimi gideriyorum. Kullanırken eski günlerim aklıma geliyor, bir anlamda geçmişe yolculuk yapıyorum.” Keskinoğlu ailesi olarak geleneklerimize oldukça bağlıyız. Bu otomobillerin birçoğu hem ticari hem özel hayatımızda yeri olan araçlar. Eskiyi yaşamak ve yaşatmak, çocuklarımıza torunlarımıza geçmişleriyle ilgili bir şeyler bırakmak istiyoruz. Ben klasik otomobillerle eskiye olan özlemimi gideriyorum. Kullanırken eski günlerim aklıma geliyor. Ayrıca bu koleksiyonda Fevzi Keskinoğlu’nun düğün arabası da yer alıyor. 1964 model beyaz Chevrolet Impala koleksiyonun en özel otomobillerinden.

Kaynak: wow Turkey