Mesire Yerleri

YİĞİTLER KÖYÜ – KEMALPAŞA / İZMİR

Yiğitler Köyü, İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı 29 köyden biridir. Kemalpaşa ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır. Kemalpaşa merkez den sırasıyla; Armutlu, Ören ,yerleşkelerini geçtikten sonra ; Bağyurdu köyüne gelmeden varılır..
Yiğitler Köyü içinde saklı kalmış harika bir orman alanı ile Piknik yeri olarak kullanılan büyükçe bir kısmı bu alan içinde bulunmaktadır. Köyden her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz gibi ayrıca piknik alanı içinde bir işletmeden de ihtiyaçlar karşılanabilir.
Yiğitler köyünü harika yapan ormanlık alan olması yanı sıra köyü ikiye bölen hemen hemen hiç kirlenmemiş bir derenin geçmesidir. Derenin suyu içilecek nitelikte temiz ve berrak olmasıdır. Derenin üst kaynak tarafında Ala balık bulunur .
Yeşilin her tonunu görebileceğiniz, deresinin güzelliği ve serinliği ile orman içinde saklı bir bahçedir. Mutlaka görülmesi gereken yerlerin başındadır.

28.Mayıs.2022 Çekimleri