Mesire Yerleri

ULUCAK AQUAPARK – KEMALPAŞA / İZMİR

İZMİR’İN NEFES ALMA MEKANLARI – ULUCAK AQUAPARK – KEMALPAŞA

İzmir Çiçekliköy’ün ilerisindeki Yakaköy’den 2 km sonra Ulucak inişinde, 20 dönüm arazi üzerine kurulu Aqua parkta havuz başında açık büfe kahvaltı keyfi yapabilir, spor salonunda aletli ve aletsiz jimnastik ve spor yapabilirsiniz. Sauna, duş, yürüyüş parkuru, restoran, açık hava piknik alanı, düğün salonu ve yüzme havuzu gibi özelliklere sahip, çok yönlü bir tesis olan Kemalpaşa – Ulucak Aqua park eğlenceyi ve dinlenceyi bir arada size sunuyor.
Ulucak ile Çiçekliköy arasındaki tesislerde eğlence dolu su kaydıraklı yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu yanında 300 kişilik restaurant, kafeterya ve geniş bir piknik alanı mevcuttur. Aquapark 650 kişiye kadar havuz başı düğün, nişan ve sünnet gibi özel gün organizasyonu ve serpme kahvaltı (brunch) olanakları da sunmaktadır. Aqua parkta hafta sonları aile günleri olarak belirlenmiştir. Aquapark 2012 yılından bu yana hizmet vermektedir.
Adres: Atatürk Mahallesi Necdet Bükey Cad. Ulucak No:84/B