Mesire Yerleri

REÇİNE AT ÇİFTLİĞİ – HOMEROS VADİSİ – BORNOVA / İZMİR

Bornova’ya yeni bir soluk getirecek olan Reçine At Çiftliği, Homeros Vadisi‘nde doğal güzellikleriyle konuklarına farklı bir alternatif sunuyor.
Şehrin gürültüsünden uzak ve doğal yaşamın içinde atlar ve kümes hayvanlarıyla birlikte bir gün geçirmenin keyfine varmak artık size çok yakın.
Mustang, Arap ve Haflinger atlarının yanı sıra midillilerin de bulunduğu çiftliğimiz her yaştaki at tutkunlarına hitap ediyor. Özel binicilik dersleri ve at pansiyonu hizmetleri de veren çiftliğimizde çocuklarınızı at ile tanıştırıyoruz. Atla iletişime geçen çocuklarda hayvan sevgisiyle algılama kabiliyeti, ani durumlarda karar verme ve refleks yetisi gelişiyor. Kaç yaşında olursanız olun bu keyfi çıkaracak ve at ile aranızdaki bağa şaşıracaksınız.
Reçine At Çiftliği’miz profesyonel kadrosuyla binicilik eğitimi, sunduğu tüm bu güzellikler ve misafirperverliğiyle sizleri farklı bir gün yaşamaya çağırıyor.