Mesire Yerleri

TANAY MESİRE YERİ – ILICA – ÇEŞME / İZMİR

İzmir – Çeşme Yolu üzerinde, İzmir’e 70, Çeşme’ye 8 km. uzaklıkta Ilıca Plajı kenarında 70 hektarlık bir alanda kuruludur. A tipi mesire yeridir. ( Geceleme ve konaklama yapılabilir ). Kızılçam, fıstık çamı ve sahil çamları, dinlenme yerinin doğal bitki örtüsüdür.
Günde 2000 kişilik ziyaretçi kapasitesine sahip tesisin kuzeybatısında kıyıya yakın bir yerde denizden sıcak su çıkmaktadır. Kaliteli plajları ve çevresindeki turistik tesislerin yakınlığı, dinlenme yerine ilgiyi arttırmaktadır. 100 çadır yeri, sıhhi tesis kompleksi, masa, ocak, wc, çeşme ve otoparkı bulunan dinlenme yeri, Mayıs-Eylül ayları arasında yoğun olarak kullanılmaktadır. Ulaşım için Üçkuyular Terminali’nden her yarım saatte bir kalkan Çeşme otobüslerinden yararlanabilirsiniz.