Saat Kuleleri

SAAT KULESİ – KIRKAĞAÇ / MANİSA

Manisa’nın Kırkağaç ilçesine belediye tarafından 130 bin lira harcanarak 36 metre yüksekliğinde saat kulesi yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’na inşa edilen saat kulesi 45 gün içinde tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Belediyesi’nden devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda proje çalışmalarını tamamladı ve led aydınlatmalarını da aktif hale getirdi. Saat Kulesi’nin led aydınlatmalarının geceleri alana ayrı bir güzellik kattığını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesindeki Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirdiği peyzaj düzenlemeleri ve led aydınlatmaları ile vatandaşların takdirini kazandı. Kırkağaç merkezinde bulunan eşsiz alanlardan biri olduğu belirtilen Saat Kulesi ve Meydanı Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yeni ve eşsiz görünümüne kavuştu. Alanda gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarının Saat Kulesi ve meydanına değer kazandırdığını ve eski görüntüsünden oldukça farklı bir güzellik kattığını belirten vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Kaynak: Yerel Basın