KADILAR PAŞAZADE KONAĞI (BUTİK OTEL) – BİRGİ – ÖDEMİŞ / İZMİR

Birgi Camii kebir mahallesi Aydınoğlu cami üstü No:19 dadır.
Daha önceleri Kadılar Paşazade konağı olan yapı 2016 yılında eski yapısına sadık kalınarak geçirdiği restorasyonla butik otele dönüştürülmüştür.
Kültür ve Turizm Bakanlığı “Birgi Kültür Envanteri” kayıtlarına göre Birgi’de farklı yıllarda tescili yapılan 11 adet anıtsal (hamam, medrese ve camilerden oluşan ) 110 adet tabiat varlığı ve sivil mimarlık örneği olmak üzere toplam 221 adet tescilli kültür varlığı bulunmaktadır.
Kadılar Paşazade Butik Oteli Birgi köyü’nün zirvesinde manzaraya hakim, kuş sesleri ve su ışıltıları ile gece ve gündüz sizi şehir atmosferinden silip götürecek natürel bir köy de, doğa ve tarihin geçmişi ile değişik bir yaşamda tatilinizi yapacağınız yöresel tam organik yiyecekleri ağız tadı ile yiyeceğiniz bir hizmet verip konuklarını en iyi şekilde ağırlamak üzere hazırlıklarını bitirmiştir.