FATMA ILICAK KUR’AN KURSU VE MAHALLE KONAĞI – DARENDE – MALATYA

Ilıcak ve Karcı ailelerinin Darende de yaptırdıkları mahalle konaklarına bir yenisi daha eklendi. Adana da ikamet eden Darendeli iş adamımız Sayın Vehbi Güzel tarafından babasının adına İbrahimpaşa mahallesinde yaptırdığı kuran kursu ve mahalle konağı 29 Ağustos 2015 cumartesi günü yapılan törenle hizmete girdi. Törende önce kuranı kerim okundu ilahiler söylendi konuşmalar yapıldı ve daha sonra davetlilere yemek ikram edildi. Yapılan Törene Darende Kaymakamı, Belediye başkanı, Darende Belediye meclis üyeleri, Siyasi partilerin İlçe başkanları, STK yöneticileri bir önceki dönem Belediye başkanı olan İsa Özkan, DASEV onursal başkanı Sayın Nazım Turgut, Dasev yönetim kurulu üyeleri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda hemşehrimiz katılmışlardı.

Kaynak: Darendeliler vakfı org.