Mesire Yerleri

TOPTEPE – ALAŞEHİR / MANİSA

Alaşehir’e hâkim tepe üzerinde kurulan güzel bir mesire yeridir. Çam ağaçlarının hâkim olduğu bu tepeye Çamlık’da denilmektedir. Alaşehir’i kuşbakışı seyretmek ve dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği bir yerdir. Burada bir çay bahçesi ve gazino vardır. Oyun bahçesi ile de çocuklara hizmet veren bu piknik yeri, Alaşehir’in sembolü sayılmaktadır. Yaya olarak çıkabileceğimiz gibi, araçlar içinde uygun yolu vardır.

Alaşehir‘e hâkim tepe üzerinde kurulan güzel bir mesire yeridir. Çam ağaçlarının hâkim olduğu bu tepeye Çamlık’da denilmektedir. Alaşehir‘i kuşbakışı seyretmek ve dinlenmek isteyenlerin tercih ettiği bir yerdir. … Oyun bahçesi ile de çocuklara hizmet veren bu piknik yeri, Alaşehir‘in sembolü sayılmaktadır.

Kaynak: Alaşehir Kaymakamlığı