Mesire Yerleri

ÇEŞMEKÖY KAMP YERİ – ÇEŞME / İZMİR

Çeşme Köy, Çeşme, İzmir’de kurulu sürdürülebilir bir yaşam projesidir. Ormanlarla kaplı eşsiz doğası ile Çeşme’de tek olan Çeşme Köy, restoranında kendi yetiştirdiği ürünleri kullanır, rustik dekorasyonu ile doğa ve deniz manzaralı konaklama imkanı sunar. Çeşme Köy aynı zamanda bir yoga merkezi, etkinlik alanı (düğün, davet, firma buluşmaları, lansman partileri vb.), çocuk oyun parkı ve sanat atölyesidir.

Çeşmeköy , Çeşme İlçemizin ilk kurulduğu yerdir. Konum olarak çevreye tamamen hakim bir tepenin üzerindedir. Çeşmeköy’de bu amaçla Boyalık koyunu gören bir tepenin üzerindedir. Bu tepenin yamacından başlayarak yukarıya doğru kıvrıla kıvrıla giden dar yol Çeşmeköy’e götürür. Yolculuk Boyalık koyu ile Ilıca koyunun eşsiz güzelliğini seyretmenize olanak verir. Günümüzde yeniden restorasyonu yapılan ünlü Türk Denizcisi Emir Çaka Bey’in anıtı da burada bulunuyor.
Çeşme Köy -tatil köyü ise; Çeşme’ de kurulu sürdürülebilir bir yaşam projesidir. Ormanlarla kaplı eşsiz doğası ile Çeşme’de tek olan Çeşme Köy, restoranında kendi yetiştirdiği ürünleri kullanır, rustik dekorasyonu ile doğa ve deniz manzaralı konaklama imkanı sunar.

Çakabey Mahallesi, Mağara Mevkii 323/94 Çeşme-İzmir,

KAYNAK: ÇEŞMEKÖY TANITIM