PODVORYE RESTAURANT – ST PETERSBURG / RUSYA

1993 yılında açılan Podvorye (Coach House) restoranı, o zamandan beri «Rusya’nın en otantik Rus restoranı» olarak biliniyor.

Restoranın kütüklerden yapılmış binası, tipik lezzetli Rus yemekleri, folklor ve şarkılarından örneklerin verildiği mini konseri ile bu bölgedeki tek tercih edilecek yer. Rusya Başkanı Putin bile yıllar önce doğum gününü burada kutlamış.

Pavlovsk tren istasyonunun kuzeydoğusunda kısa bir yürüyüş, bu geleneksel Rus kütük evini steroidler üzerinde bulacaksınız. Lezzetli Rus yemeklerinin büyük porsiyonları, canlı Rus müziği ve danslarının bir yan siparişiyle süsleniyor. Büyük bir yangının ardından 2018’de yeniden açılan, Başkan Putin’in dünya liderlerini eğlendirdiği ve kendi doğum günlerini kutladığı yer.